До Дня захисника України

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві Президент України Петро Порошенко підписав Указ "Про День захисника України" від 14.10.2014 року № 806, встановивши, що День захисника України – свято, яке щорічно відзначається 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

13 жовтня 2016 року вчителем фізичної культури Бубнович Т.В. в школі були проведені спортивні змагання «Козацькому роду нема переводу».Метою свята було формування в учнів цілісного духовного світогляду та почуття патріотизму,поглиблення знань про звичаї, обряди, атрибути, пов'язані з козацькою минувшиною, формування позитивного ставлення до занять фізичною культурою у позаурочний час. У змаганнях приймали участь учні 4-8 класів. Було сформовано 2 змішані команди «Козачата» і «Євродіти». За наслідками випробувань перемогу отримала команда «Козачата».

Гостями заходу були заступник директора з навчально-виховної роботи Юрчиської школи Потапенко О.П. та депутат районної ради Щербушенко С.Л.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Тимошівська філія І ступеня імені Кароля Шимановського комунального закладу "Кам'янський ліцей №1 Кам'янської міської ради Черкаської області"

Адреса: Черкаська область, Кам’янський район, с.Тимошівка,

вул. Героїв Майдану 16
Поштовий індекс: 20815
Телефон: (04732) 92–2–40
E-mail: Shumanovskiy@ukr.net

Дата останньої зміни 22 Травня 2021

Цей сайт безкоштовний!